augusta vidū, mož vēlreiz aizmauksim, bet hujzin par to, man divi jau ieplānoti ir iekš augusta, tāka čābīgi būtu
pēc PWA ieteikuma, tāka lai varm izbaudīt vairāk saules
es arī gribu! Davaj nākamo mītu taisat septembrī vai nu ne nākamo, bet nu taisat vēl mītu kautkur septembrī manis pēc jau 1. septembrī ja es jau būšu Latvijā, tad offic būšu ar kompāniju ^_^, ceru! Nu tad lai jums tur zbis iet, cerams ka septembrī būs mīts un es ar tur būšu un arī būs daudz tauta kā arī man daudzas neredzētas sejas tai skaitā sasodītais preteklis va-ns un kā arī netīrais krāns bezdētājs Binoklis :* :*
Laiks: 23. Jūlijs ( Piektdiena ) uz 24. jūliju.
Tiekamies: Rīgā aka Pie Origo.
Laiks: 12:00 gaidam atkal līdz max 12:30 vai, kad visi savākušies!
Kur maucam: Doma ir uz Bolderāju pie jūras, like meet 1.
Kapēc?: Daudzi jau ir pazīstami, bet varbūt dieviņš uzsmaida un kāda jauna seja grib, ar mums iebombīt bulkas.
Tiešām?: Tie, kas netiek uz nakti var atmaukt pa dienu, pie jūras ar mums, un vakarā laisities lapās, ja nu vecāki neatļauj!
Finanses: Tie, kas kodīs un gribēs kost, kādu laķiu šoreiz čista vaidzēs sagrabināt ar visām četrām
Ceļš: Tie, kas brauc no attālākiem ūdeņiem, piesakās protams ar kontaktiem - Reāli atstājam PM or te pat, tie kas brauc, tie kas tiek, un attiecīgi tie kas paliek pa nakti.
Paraugā: Es braucu, mans nummurs 26608027 ( telefons izslēdzies MAN
Ko līdzi:
Ņemam tik cik pašam vaig, uz nakti utml. Lūdzu pieteikties speciālos putnus, kas varētu paņemt frizbija šķīvīti, volejbola bumbu. Būtu ļoti pateicīgs. Telti iespējams labi paņemt vismaz vienam, zināms, ka parasti paliek šmuce. Kādu sedziņu / guļammaisu, vai vispār lai nav jāsēž smiltīs, kā tādās.
Paķeram dvielīti līdz or kautko tādu.
Ēšana:
Pašlaik nav doma mesties, nekam lāga ēdamam, BET protams, varbūt sametās, tapēc paķer + kādu santīmu, lai badā nenomirst, un nenomērdēs jau nevienu ar tur! DROŠI no mājām, paķer tēju termosā, kādas maizītes, or kautko ko var tā uz vietas uzkost
KEMITO:
Iesaku braukt, jo vienmēr ir intresanti pavadīts, laiks tapēc arī šādi pasākumi pie jūtras jāatkārto biežāk, kopā ar mums Identy.lv pārstāvjiem.
Rakstam lūdzu, kas zina ka čotka būs - Prasat vecākiem jau lacīgi
Braucēji:
Uz nakti.
Kemito
De$peradO ( LOL viņš un nebrauks
prof1k^
Bitchii*
IndeR
Handconnonier^_^
nakotajs
Podzinja
Guchoo - Kemijam kursabiedrs!
rengers(bez123) - try nummber 3
Punis
TzK
woidouser
Profesionala maita.
*Vaavere
50/50
Anonīmais!
Ks.*
Izdomājām, ka vaig vēlkautko, tāka DROŠIII! Nekautrējaties, tie kas vēl nav neakd bijuši
P.S Uz bolderāju ceļš maksā 0.50 santīmus, var braukt pa zaķi ar, bet tas uz paša galvas
Ar cieņu jūsu padevīgais alus dzērājs Kemito!
MEET v2 - KOPBILDES DIVĀS
Kontaktālrunis 26708588