Kemito
- Pavisam Posti: 1093
- Komentāri: 46
- ID cash: 469$
Laboja : IndeR @ 12.08.2010 14:47
prof1k^
- Pavisam Posti: 819
- Komentāri: 121
- ID cash: 76$
Bitchii*
- Pavisam Posti: 55
- Komentāri: 38
- ID cash: 21$
vertu
- Pavisam Posti: 275
- Komentāri: 44
- ID cash: 241$
Laboja : vertu @ 26.07.2010 15:45
IndeR
- Pavisam Posti: 296
- Komentāri: 83
- ID cash: 40$
Laboja : Profesionala maita. @ 26.07.2010 16:35
Vaavere
- Pavisam Posti: 11
- Komentāri: 0
- ID cash: 23$
Woiduser
- Pavisam Posti: 212
- Komentāri: 21
- ID cash: 25$
kr0p3z-
- Pavisam Posti: 556
- Komentāri: 380
- ID cash: 126$
Laboja : Krismans @ 27.07.2010 03:26
Cilvēkus lūdzu pieteikties un krāt naudu laicīgi.
Tātad par visu pasākumu, un lietām, kas saistās ar to.
Tākā vasara iet uz beigām, un jūra lielākoties ir apnikusi, arī man tai skaitā, nolemts, ka būs sekojoši pie upes/ezera.
Rīkotāji: Kemito, De$peradO( Ieteica ideju ).
Datums: 13. Augusts, 14. Augusts.
Vieta: Lilastes ezers/upe. ( Noparkošanās paši sameklēsim ).
Laiks: 12:00-13:00 ( aptuvenais laiks ).
Tiksānās vieta: Pie Origo pulksteņa.
Transports: Transporta izmaksas sastāda 2.40 LS ( Prom/Atpakaļ ).
Ceļā: Ceļā mēs pavadam ~45min ar vilcienu.
Par vietiņu mazliet, atradu google.lv bildi no Lilastes ezera, domājams, ka to vai tās upi mēs arī atradīsim!
Bildes links uz ezeru: http://www.adazi.lv/upload/jaunumi/novada_jaunumi/vejupe.jpg
Finanses: Tākā mūždien ir problēmas, uzreiz izklāstīšu ideju. Metamies 3.50 LS no katra, par ēdamo, gan dienai gan vakariņām. Naudu savākšu es pie sevis, un ēdamo kautvai noslēpšu upes dzelmē, lai nav tā ka no rītdiem mirst badā. Tie, kas lietos alkoholu rēķinās no galvas aptuveni 5 LS, ja grib var mest vairāk, laika ir sakrāt pietiekami. Katrā ziņā aptuveni ar šādām summām rēķinamies, saprotami, ja nu galīgi ir miršanas situācija, tad sarunāt visu var pa privāto ar mani, kontakti būs zemāk. Galvenais, lai šoreiz nav kā vienmēr, kautkas pietrūkst vai par daudz.
Aprīkojums: Lūdzams, jau laicīgi kautvai no drauga/draugiem sarunāt kādu telti, kur apmesties, lai nav tā, ka pakēr kāds telti un visi tajā salien iekšā. Kādu guļammaisu vai sedziņu ar pakerat līdzi. Lūdzams arī pierakstīt klāt POSTĀ, ko katrs varēs aptuveni paņemt līdzi. Sameklējam bumbu, šķīvīti lidojošo un vēl visādus bambāļus, un pieminat ko katrs ņems līdzi. Izdomāsim spēles, pēc Profesionālas maitas. ieteikuma, lai būtu jatrāka diena / nakts.
Makšķe
iekiem, iesaku ( tāds arī es ) paķer līdzi labāk kādu parasto makšķerīti, vai spingingu šaubos vai būs ērti tur mētāt. Paķer maiņs lietas makšķerēm arī, lai prieks nebeidzas pārlieku ātri.
Drošības noteikumi: Ja ņemat līdzi kādu draugu, vai draudzeni lūdzams mani informēt, vai arī atstāt informāciju šeit pat topikā, par to, un aptuvni kas tas par kukainīti būs jums līdzi. Nekādas pārdošas rīcības, vai arī alkohola reibuma pelde vienatnē, bez cilvēka, kas neprot glābt. Tapēc ir Yogijs.
Nakšņošana: Sarunājam / Piesakamies, ja tikt tiešām nevar dabūt telti, pie kā katrs aptuveni gulēs.
Zīmols: Būtu jauki, ja kāds varētu paķer kautkādus flomīšus / krāsas līdzi, un vēl matriālu, lai varam uztisīt karogu / plakātu kā v2 meet iekš Lilasti, patiešām forši būtu.
Kontakti: Skpye: kemitozb, vai pa e-pastu: janis@strike.lv
Telefona nummurs informācijai: Pašlaik nav pieejams
Brauēji kārtīgi piesakās topikā, katrs atsevišķi.
Raksta tie un vienīgi tie, kas zina, ka tiks ar visām četrām turp. ( 100% )
Paldies par uzmanību.
P.S. TĀ IR ATVADU BALLĪTE ARĪ MŪSU BIEDRAM - Bitchii*, kas dodas mācīties uz UK.
Braucēju saraksts:
Kemito
prof1k^
Bitchii*
Vertu
IndeR
Profesionāla Maita*
Vaavere
nakotajs
va-ns
Ks.*
Lil_Panda^
Binoklis
Mironis*
Avene* + draudzene
De$peradO - BETMENS
UZMANĪBU pārāk liela cs drotošana var novest pie pilnīgas degredācijas un dator atkarības! JUms var pilnībā zust interese par reālo pasauli un meitenēm!