Jump to content

gepardC

Lietotājs
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

gepardC last won the day on July 14 2020

gepardC had the most liked content!

1 Follower

About gepardC

  • Birthday 10/15/1993

Profile Information

  • Vārds
    Ričards
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

4377 profile views

gepardC's Achievements

  1. Kas ar šo pasākumu notiek? Skatos web under construction. Bija doma ietestēt.
  2. Par šo topiku jau kādu laiku atpakaļ runāju. Es gribu izcelt atkal faktoru ka arenai in general ir kādas 3 dažādas ranking sistēmas un nevar saprast kas ir kas. Tā bija mana lielākā problēma uzturoties arēnā jo cilvēki rakstīja !top10 un !rank bet webā viņi rādījās citā rankā, tad webā parādījās hltv stati un visi ir confused. Ja runa iet par konkrēto punktu sistēmu - Labāk šādi nekā ka punkti tikai plusā iet un kaut kādi nolife salasa 1mil punktus esot slikti bet daudz spēlējot. Šī punktu sistēma labāk atšķir labus spēlētājus no sliktiem pat ja ir augstāk minētie gadījumi.
  3. Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot. Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ. Veiksmi visiem.
  4. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) - bAROVSKY 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda - Tātad šodien ieeju serverī, pats savā nodabā spēlēju kad sadzirdu kādu spēlētāju runājam nesmuki - mairelj . Sauc cilvēkus sliktos vārdos,nosauc mani par low life un pasaka man lai es kaut ko viņam izēdu. Kā standarta procesu es viņam uzlieku mute, bet burtiski dažas sekundes vēlāk viņa draugs baROVSKY skrien viņu glābt noņemot mute un piekasoties man ka tur nekas neesot bijis. Es kā admins reti mute lieku par to ka cilvēks vienkārši lamājās. Lamuvārdi mani nerausta, bet ja tu sāc citiem braukt virsū un apvainot - mute. Uzskatu ka šajā situācijā barovsky nesaskatīja mute iemeslu jo pieradis kā draugs vai paziņa runā. Es arī netaisījos serverī kasīties jo neuzskatu ka citu priekšā adminiem būtu jārisina domstarpības. Viss ko ar šo topiku vēlos panākt ir izcelt vienu lietu - cita admina darbu lūgums kritizēt forumā nevis arēnā it īpaši vēl svaigs admins. Es saprotu ka viņš varbūt projektā nav jauna seja bet es arēnā esmu admins jau ļoti ilgu laiku un uzskatu to par necieņu pret manu darbu ja tu sāc unmute cilvēku un vēl piekasīties. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. - Demo attached. 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību - Pats mapes sākums ir kad tas mairelj sāk izrunāties, tad seko mute no manis un tad unmute no barovsky. auto-20200714-1143-am_dust2014_idnew.dem.bz2
  5. Varbūt fakts ka konkursa punktu sistēma bija tupa apturēja arī kādu no pieteikšanās? :D Kā arī tu nevari salīdzināt cilvēku vēlmi dziedāt ko ne visi māk ar csgo ko visi foruma lietotāji praktiski spēlēt māk kaut kādā līmenī. Runājot par 1v1 - Kā jau @ernersminēja, organizatoriskā puse ir kas visu noteiktu. Ja kārtīgi spētu ar pretiniekiem sarunāt laikus cikos var spēlēt dienas laikā tad ticu ka daudz vairāk arī spēlētāju būtu kas spētu piedalīties. Jo tupa pateikt konkrētu laiku zinot ka cilvēkiem ir dažādi darbalaiki, bērni, citas laikas zonas utt. ir diez gan nepārdomāti un nekur nenovestu. Esmu protams PAR 1v1 un piedalītos kaut vai tīri lai kādam konkurenci nedaudz sastādītu.
  6. Kā pie velna var viņu salikt zem minūtes? :o Well, kāds ļoti grib tos IDC un ja ir gatavs šito brīnumu 5000x likt, tad laikam jau ir pelnījis :D +1 boomix for keeping F2P people busy.
  7. My bad.. https://discord.gg/Pd97QrZ
  8. Bija doma pievienoties bet izlasīju ka tā ir piemiņa KTV autismam un pārdomāju. Also, dafuq is this shit?
  9. Čau identy biedri, Šo topiku vēlos iesākt ar teikumu - Šī nav reklāma. Es ar saviem draugiem un spēļu biedriem izveidoju WoW Wrath of the lich king privāto serveri kurā visi draudzīgi kopā varētu uzspēlēt. Serveris tika palaists last week un šodien viens no maniem biedriem ieteica piedāvāt iespēju paspēlēt arī citiem. Kā jau minēju, šī nav reklāma un es necenšos nevienu aizvilināt spēlēt. Šī ir vienkārši iespēja kādam kam varbūt gribās WoW uzspēlēt, paspēlēt kopā ar citiem latviešiem. Serveris ir x5 rate un tiek hostots uz kārtīga hosta tādēļ ir online 24/7. Bugs arī īsti nav (vismaz neesmu īsti neko patreiz vēl atradis :D) Serverī uzturās arī cilvēki kas pirmo reizi spēlē WoW, tāpēc ja esi cilvēks kas vienmēr ir gribējis pamēģināt bet neko nezini - visiem palīdzam cik varam. Galvenais ir nebaidīties un prasīt ja kaut ko nezin :) Mājaslapa neeksistē un arī nebūs jo kā jau teicu, tas ir izveidots tikai priekš draugiem un necenšos ar to ne naudu nopelnīt ne arī ko citu. Visi itemi kas spēlē nav pieejami ar laiku būs izspēlēti eventos kā arī nākotnē ir doma ieviest transmogrification arī. Ja esi ieinteresēts spēlēt, tad kontaktējies ar mani privāti steam vai manā discord. Izveidošu account un izskaidrošu kā pie mums tikt. Steam - https://steamcommunity.com/id/gepardC/ Discord - https://discord.gg/Pd97QrZ Paldies par uzmanību. ;)
  10. Well.. Izloze būs live tā kā tam cilvēkam būs ar visiem accountiem jāpievienojas uzreiz tā kā maz ticam ka kāds tik ļoti čakarēsies. Ir vēl šādi tādi aizkulises kadri kam metīšu aci virsū ;)
  11. Vēlos tikai padalīties ar video no vakardienas. Don't judge - video vispār nav edited un ir no komandas biedra skatapunkta. :D
×